Sfaturi de la fotograful tau, pentru ziua nuntii tale!

Sfaturi de la fotograful tau, pentru ziua nuntii tale!

Participand la tot mai multe evenimente si discutand cu cei care vor avea nunta in perioada urmatoare, am realizat ca in timp am acumulat o serie de sfaturi. Acestea te pot ajuta in ziua nuntii tale, cel putin din punctul de vedere al unui fotograf si ca rezultat final in fotografii, sfaturi ce tin in mod direct de miri. Pe langa organizarea propriu-zisa, te-ar ajuta sa cunosti si urmatoarele sfaturi, inainte de ziua nuntii:

Fotografiile “perfecte” – Sunt convins ca iti doresti fotografii “perfecte”, dintr-un anumit punct de vedere, important este sa ai incredere maxima in fotograful tau, lasa-l sa experiementeze, sa creeze, si accepta-i provocarile. Daca ai ajuns sa colaborezi cu el inseamna ca i-ai cunoscut munca, te-ai intalnit cu el in prealabil si i-ai comunicat daca sunt anumite preferinte in materie de fotografie. In timpul evenimentului, lasa acest domeniu in grija lui!

Programarea evenimentului – Cere-i fotografului o parere referitor la planificarea zilei, cu siguranta el va cunoaste locatii, locuri si implicit timpii petrecuti intre momentele principale ale zilei. Recomand sedinta foto planificata dupa biserica, cu 2-3 ore inainte de apus si cu un timp minim de 1.5 ore (fara timpul petrecut pe drum).

Alexandra & Giani_11 iulie 2015 (484) (Large)

Delegatul/tii – Gaseste un membru/i de familie, un prieten, o persoana apropiata, un organizator de evenimente, care te-ar putea ajuta in ziua nuntii, in legatura cu furnizorii: flori, foto-video, tort, program, invitati, etc. Asa vei reusi sa fii mai relaxat in ziua nuntii, te vei concentra mai mult pe detaliile sau actiunile apropiate sufletului tau iar asta se va observa cu siguranta in fotografii.

Biserica – Ceremonia religioasa poate sa ti se para uneori mai lunga decat orice iar mintea poate sa-ti “zboare” la o multime de lucruri in acel moment. Sfatul meu este ca in permanenta sa ai o legatura vizuala cu partenerul si invers, sa zambiti si poate sa aveti mici glume cu nasii sau prietenii. In fotografii se va vedea cat de bucuros, relaxat sau cat de incordat ai fost atunci.

Florentina & Dan_19 septembrie 2015 (209) (Custom)

Sedinta foto – Ascultati sfaturile fotografului, el ar trebui sa stie cand si ce sa corecteze, dar cel mai important este sa va intrati in propriile roluri, sa fiti degajati. La sedinta foto poti lua cat mai putine persoane, pentru o sedinta foto mai intima, sau cavalerii si domnisoarele pentru o sedinta foto mai distractiva. Important este sa ascultati doar de indicatiile fotografului.

Primirea invitatilor la restaurant – La noi se obisnuieste ca mirii sa primeasca toti invitatii, chiar si pe aceia care intarzie, undeva in zona de intrare  in restaurant, aprox 1-2 ore de stat in picioare. Poti foarte bine sa faci invers si invitatii sa te primeasca pe tine. Poti castiga astfel un timp pretios pentru sedinta foto iar intrarea sa fie una spectaculoasa, cu muzica, in uralele MC-ului si in aplauzele invitatilor.

Dansul mirilor – Daca se intampla ca ceva sa mearga prost in coregrafie, nu incerca sa-ti corectezi partenerul/a, verbal sau prin anumite miscari. Zambeste-i si continua indiferent cum, fara a-ti mustra partenerul/a. De asemenea, in timpul dansului va recomand sa aveti contact vizual in permanenta, sa nu vorbiti (in fotografii vor aparea anumite expresii ale fetei) si sa traiti momentul.

florentina-marius_20-august-2016-1212-custom

Petrecerea – Totul se desfasoara in jurul vostru, atata timp cat veti fi pe ringul de dans si invitatii vor fi cu voi iar petrecera va fi mai frumoasa.

Sper ca aceste sfaturi, ce vin din experiente personale, sa va fi utile in organizarea nuntii voastre si nu uitati sa traiti la maxim fiecare moment din aceasta zi, o zi unica si speciala.

Filled Under : Articol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.