Albume fotocarte – elegante, speciale, create pentru tine!

Albume fotocarte – elegante, speciale, create pentru tine!

Albumul este cel mai frumos si elegant mod in care iti poti pastra amintirile. Albumul il veti deschide cel mai des, in comparatie cu fotografiile de pe DVD-uri/PC si intodeauna va fi cea mai vibranta maniera prin care veti resimti emotiile acelei zile, poate cea mai importanta pentru tine.

Iata ce ar trebui sa stiti despre albumele pe care le realizez:

Selectia fotografiilor ce vor intra in album se face, de regula, de catre client dar si de catre mine, in cazul in care clientul ajunge la concluzia ca alegerea mea poate fi una mai inspirata, din punct de vedere fotografic, sau pur si simplu nu are disponibilitate sa o faca. Intr-un album normal (20 colaje), recomand sa prindem aproximativ 50-60 fotografii. Astfel albumul nu va fi foarte incarcat si va avea un aer mai elegant. Este indicat sa fie selectata cel putin 1 fotografie din fiecare moment important al evenimentului, pentru a reda cat mai bine povestea acelei zile.

Grafica albumului se face in baza fotografiilor selectate si reprezinta modul asezarii lor in colaje, pe marimea albumului. Grafica este apoi analizata de catre client si actualizata dupa caz. Dupa confirmarea finala, aceasta se trimite catre furnizor, impreuna cu toate detaliile legate de coperta si design.

Furnizorul cu care lucrez este unul premium si trateaza fiecare lucrare cu mare atentie la detalii. Albumele se lucreaza manual, cu materiale de cea mai buna calitate:

  • Piele naturala, de cea mai buna calitate, in diverse nuante de culoare, piele tabacita sau piele intoarsa. Pielea intoarsa da un sentiment unic la atingere.

  • Paginile sunt cartonate iar peste acestea se aplica prin compresare hartia fotografica, procesata prin procedeu fotochimic, cu expunere la lumina. Suprafata hartiei este mata, astfel incat produce cele mai clare rezultate de printare. De asemenea aceasta suprafata este ideala impotriva amprentelor care pot ramane in urma rasfoirii albumului si are un strat protector impotriva petelor.

  • Elemente de personalizare precum: colturile rotunjite, face-off de catifea, cusaturi, cotor dur, inserare fotografie pe coperta, gravura sau inseratia de lemn de nuc pirogravat cu laser completeaza armonios la formarea unui album cu totul special si diferit.

Albumele sunt “cartea de vizita” a fotografului ce il va recomanda unor viitori clienti, motiv pentru care am ales sa livrez albume speciale, diferite si sa nu reprezinte un bonus sau un discount la celelalte servicii fotografice.

Cateva fotografii, realizate de mine, cu cele mai recente albume realizate:

_ion1451-custom

album

_ion1469-large

_ion7826-large

_ion1637-custom

_ion1624-custom

_ion1641-custom