Despre mine

Despre mine

  • February 20, 2015

Eu sunt Ionut Draghiceanu si sunt fotograful pe care il cauti pentru nunta ta! Am sa-ti spun si de ce, enumerand cateva calitati care ma definesc: 

IDF_4054 (Mobile)Stilul fotografic – In ziua nuntii tale voi fi pur si simplu un foarte bun observator, foarte discret si care va imortaliza momente si detalii unice ale evenimentului tau. Fotografiile rezultate vor fi sincere si vor spune povestea acelei zile, pastrand atmosfera si farmecul ei, cu rasete si lacrimi, pentru totdeauna. 

Profesionalism – Tot din pasiune pentru fotografie am urmat cursuri de specialitate, autorizate CNFPA, in urma carora am obtinut o diploma de perfectionare care imi atesta calificarea de fotograf. Consider ca folosirea unui echipament profesional si cunoasterea formarii fotografiei, de la lumina la hartie, si a tehnicilor de compozitie sunt factori indispensabili oricarui fotograf de nunta.

Atitudinea si seriozitatea – Noi, ca si echipa (eu, asistent, videograf) stim sa ne prezentam elegant si responsabil la orice eveniment, chiar daca vom munci si uneori vom fi nevoiti sa stam in anumite pozitii mai putin confortabile.

Pentru noi, orice eveniment planificat reprezinta un angajament cu prioritate maxima!

Cu drag, Ionut

 

Proud member of:

 

 

horizontal-black             fearlessblacklogotop