O poveste despre care ma bucur sa va vorbesc, sa ma laud cu ei… pentru ca au fost frumosi si vor ramane frumosi. Vor ramane cu amintirea vie a nuntii lor, cu aceste fotografii. Ca si fotograf de nunta, stiu ca in astfel de momente, este important sa-ti folosesti toate atuurile si sa experimentezi lucruri Read more ..

Nuntile si sedintele foto realizate toamna sunt preferatele mele. Sunt pline de caldura si lumina blanda 🙂 Ana-Maria si Claudiu au ales o locatie deosebita pentru sedinta lor foto iar rezultatele au fost pe masura. Va invit sa vedeti mai jos povestea lor:  

O nunta plina de farmec si emotie, la Padurile Regale. M-am intrebat inca de la inceput, de cand am primit primul mesaj de la Raluca si Robert, de ce ar face nunta in Romania? Ei traiesc in Suedia, Raluca fiind plecata de la 4 ani cu mai toata familia iar Robert este un pur autentic Read more ..

Ne plac sedintele foto de dupa nunta, ne plac tuturor! Ne plac pentru ca putem alege o locatie feerica, putem alege sa mergem la o ora din zi potrivita pentru a fotografia si nu in ultimul rand si cel mai important, avem multa multa buna dispozitie si chef de aventura. Aceste avantaje nu le avem Read more ..

O nunta de poveste, cu oameni dragi si plini de viata, cu o incarcatura emotionala puternica si o petrecere pe cinste. Un eveniment marca “istoceii”! 🙂

23