Nunta Raluca & Robert

Nunta Raluca & Robert

O nunta plina de farmec si emotie, la Padurile Regale.

M-am intrebat inca de la inceput, de cand am primit primul mesaj de la Raluca si Robert, de ce ar face nunta in Romania? Ei traiesc in Suedia, Raluca fiind plecata de la 4 ani cu mai toata familia iar Robert este un pur autentic suedez. Am trecut peste intrebarile mele, stiam ca va fi o nunta speciala, ca acesti oameni isi vor arata sentimentele mult mai usor decat o facem noi si ca petrecerea va fi o nebunie.

Asa a si fost, totul a decurs relaxat si firesc. Cavalerii abia treziti isi calcau pantalonii cand am ajuns eu la hotel si am inceput sa fotografiez iar fetele, impreuna cu mireasa, se delectau cu un pahar de sampanie. Mai tarziu am facut o tura pe strazile din centrul Bucurestiului si apoi am plecat catre Padurile Regale, o locatie superba pe langa Bucuresti.

Ceremonia a fost emotionanta dar si presarata cu momente si discursuri comice. Nu stiam foarte bine cum aveau sa decurga lucrurile in timpul ceremoniei, asa ca am fost concentrat sa fotografiez cat mai multe emotii si momente unice.

Spre finalul serii, dupa ce petrecerea se incinse bine, am aflat raspunsul la intrebarea mea de mai sus, de ce Romania? Nu mai spun ca doar 10% din invitati au fost romani. Am aflat de la mama Ralucai, principiul de baza a fost ca desi ei erau plecati de foarte mult timp acolo cu toata familia, nu si-au uitat sau negat originile. Au fost si sunt mandri ca sunt romani si se vor intoarce mereu in Romania, pentru cele mai frumoase ocazii din viata lor!

Le multumesc lui Raluca si Robert pentru aceasta experienta si sper sa ne revedem curand!

 

 

Filled Under : Nunta , Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.